Togashoot in Amsterdam op de Dam met honderden dominees

Maandag 22 september vierden ruim 500 dominees het 10-jarig jubileum van de PKN. De hele dag waren er workshops, een informatiemarkt en exposities. Maar het hoogtepunt van de dag was ’s middags. Amsterdammers, dagjesmensen en toeristen keken raar op toen de groep predikanten in vol ornaat verscheen voor het fotomoment op de Dam. En na het fotomoment bracht het Vocaal Theologen Ensemble nog een afsluitend lied ten gehore. De dag werd afgesloten met een borrel in de Nieuwe Kerk. 
Bron: Spirit24

Augustanakerk gaat sluiten

augustanaDe Augustanakerk aan de Erasmusgracht 24a in Bos en Lommer sluit per januari van het volgende jaar haar deuren. Aanleiding voor dit besluit zijn de ontwikkelingen in de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam. Zij heeft besloten om de Lutherse gemeenschap van de Augustanakerk samen te voegen met de gemeente van de Oude Lutherse Kerk op het Spui. De leden van de Protestantse Kerk Amsterdam, ook betrokken bij de Augustanakerk oriënteren zich op de toekomst.

Startviering Pionieren Nieuw West 12-10-14

social facebookWelkom op 12 oktober bij de startviering voor het project Pionieren in Nieuw WestStartviering-PionierenNwWest

Het project Pionieren rondom bestaande kernen begon 1 september vanuit drie wijkkerken in Amsterdam Nieuw-West: de Ark-Jacobuskapel, Osdorp-Sloten en De Ontmoeting. We willen deze start zondag 12 oktober markeren met een speciale viering.

Rouwgroep Amsterdam West - start 16 oktober

Op 16 oktober gaat in Amsterdam West een nieuwe rouwgroep van start voor mensen die rouwen om een overleden partner. Er zijn acht bijeenkomsten op de donderdagochtend van 10.30-12.30 uur in de Huiskamer van de Ontmoeting, Louis Couperusstraat 133, Slotermeer. Informatie en aanmelding: Ditske Tanja, 020 69 49 902 // 06 54 65 09 55 .


Bezoek een kerkdienst!
Klik hier voor het kerkdienstenrooster