Bijbaan als student-trainee Tienerwerk in Amsterdam Nieuw-West

Tieners op een bankWij dromen van een plek voor tieners in onze buurt. Een plek waar ze na school even langskomen voor een kopje thee of wat fris. Een huiswerkplek. Een hangplek. Of een plek waar een vaste groep ontstaat die het over dingen heeft die er echt toe doen.

Daar hebben we jou voor nodig! Jij bent ondernemend en enthousiast. Je hebt een luisterend oor en kunt goed samenwerken. Je bent creatief, maar kunt ook structuur bieden. En je bent nieuwsgierig naar tieners en hun leven.

Wij bieden jou een fantastische leerplek in multicultureel Nieuw-West. Maandelijks een trainingsdag met al je collega’s uit de stad. Twee directe tienerwerk collega’s in Nieuw-West. Veel gezelligheid en inspiratie. Ervaren meedenkers als het even niet zo goed loopt. En bovenal de kans om te ontdekken hoe je in een seculiere omgeving open en vrijmoedig christen kunt (en mag!) zijn.

Meer weten over de baan, wat je leert, of je er je collegegeld mee kunt financieren (eitje!), etc?
Check dan onze FAQ, of mail of bel naar alfard@protestantsamsterdam.nl / 06-24416856.

Meteen solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je motivatiebrief en CV naar vacatures.jeugd@protestantsamsterdam.nl o.v.v. student-trainee Nieuw-West. Deadline van deze vacature is zondagavond 1 juli.

O ja één dingetje: bij deze specifieke vacature is het praktisch als je regelmatig in Amsterdam bent (bijvoorbeeld omdat je er woont of studeert).

Solliciteer vooral, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Sluit Menu