Vacature: Communicatiemedewerker

  • Berichtcategorie:Nieuws
Regenboog-foto3

Hou je van teksten verbeteren en zaken regelen, ben je een echte aanpakker en lijkt het je leuk om te werken in een Amsterdamse kerk? Dan willen we je graag ontmoeten! Voor onze wijkkerk de Regenbooggemeente zoeken wij een 

Communicatiemedewerker (m/v)
7 uur per week 

Wij zijn
Wij zijn een warme, open en actieve wijkkerk in Amsterdam Nieuw-West: een gezelschap van jong en oud met verschillende achtergronden die zich laten inspireren door de Bijbelse verhalen en het Evangelie. 
Op zondag vieren we, doordeweeks zijn we een plek van ontmoeting en bezinning. Op deze manier proberen we in onze buurt de liefde voor God zichtbaar te maken. 

Dit ga je doen
Als communicatiemedewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het opmaken van de zondagse orde van dienst en powerpointpresentatie. Daarnaast ontwerp, en redigeer je teksten voor bijvoorbeeld uitnodigingen, aankondigingen en onze website. Indien nodig zorg je dat je werk gedrukt en/of verspreid wordt. In je overige uren help je samen met gemeenteleden, de kerkenraad en de predikanten bij diverse organisatorische en administratieve taken. 

Ons aanbod
Wij bieden je een afwisselende en flexibele functie binnen een warme en gastvrije wijkkerk, waar veel ruimte is voor eigen ideeën en inbreng. Je ontvangt een aanstelling voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging en een salaris tussen de € 389 en €565 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarbovenop krijg je 8 procent vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. 

Jouw profiel 

  • Je bent een enthousiaste aanpakker; 
  • Je hebt een vlotte pen en werkt nauwkeurig;  
  • Je kunt zowel zelfstandig taken oppakken, als goed samenwerken; 
  • Je hebt kennis van MS Office en bij voorkeur van grafische programma’s; 
  • Je bent flexibel in tijd en inzetbaarheid; 
  • Je hebt een christelijke levensovertuiging. 

Enthousiast geworden? 
We nodigen je graag uit om te solliciteren. Kennis van de Protestantse Kerk Amsterdam en ervaring in communicatie/marketing is een pre. 

Je kunt je cv en motivatie uiterlijk 1 juli a.s. sturen naar vacature sturen naar vacature@protestantsamsterdam.nl 

Meer info
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Carien Smallenbroek via cm.smallenbroek@xs4all.nl 

Wil je meer weten over de Regenbooggemeente? Bekijk dan onze website www.regenbooggemeente.nl 

Wil je vacatures van de Protestantse Kerk Amsterdam automatisch in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze vacaturemail.