Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Art Stations of the Cross 3 rondleidingen georganiseerd vanuit de Nassaukerk

17 maart, 14:00 - 17:00

€5

Evenement Navigatie

Van 6 maart tot en met 22 april kunt u in het centrum van Amsterdam een bijzondere kruisweg lopen, een route waarop u 15 internationale kunstwerken tegenkomt, die het thema ‘Troubled Waters’ verbeelden. Zoals bekend is onze predikant Klaas Holwerda nauw betrokken bij de organisatie hiervan en wij als Nassaukerk daarmee ook. Het leek ons een mooie gelegenheid om vanuit de Nassaukerk een drietal rondleidingen te organiseren, twee ervan onder leiding van Klaas.

Wanneer: 
zondag 17 maart
zondag 24 maart
zondag 7 april

Hoe laat:
14 – 16 uur > langs een selectie van 9 staties/ kunstwerken.
16 – 17 uur > napraten bij een kop koffie/thee in het restaurant van museum Ons’ Lieve Heer op Solder (Oudezijds Voorburgwal 38-40).

Waar:
We verzamelen om 13:45u voor de ingang van de St. Nikolaaskerk tegenover het Centraal Station (Prins Hendrikkade 73). We eindigen bij Ons’ Lieve Heer op Solder, dicht bij het Centraal Station, zodat u daar eventueel uw fiets weer op kunt pikken.
 
Kosten:

€ 5 pp.

Meenemen:
Uw OV-kaart, want één deel van het traject leggen we met de metro af.

Als u ’s ochtends naar de viering komt, moet u zelf even zorgen dat u iets te lunchen meeneemt. Het plan is rond 13 uur in de Nassaukerk te verzamelen (voor mensen die niet eerst naar de dienst komen) om vervolgens op eigen gelegenheid of samen met anderen (op eigen kosten) naar het startpunt van de rondleiding te reizen. U kunt er ook voor kiezen om geheel op eigen gelegenheid rechtstreeks naar het startpunt te komen, zonder eerst langs de Nassaukerk te gaan. Meldt u wel altijd even aan, zodat we er rekening mee kunnen houden dat u komt.

Meld u nu aan voor één van de tours via petrasloot13@kpnplanet.nl

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Organisator

Nassaukerk
Website:
www.nassaukerk.nl/

Locatie

Amsterdam Centrum
Amsterdam, Nederland + Google Maps
Sluit Menu