Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Camerata RCO met 4e van Bruckner in de Westerkerk

1 juli, 20:00 - 21:30

Evenement Navigatie

Na een plotseling einde van hun seizoen komt Noorderkerkconcerten op 1 juli met een heel bijzonder en exclusief concert. Op de dag dat er weer 100 mensen bij elkaar mogen komen, met in achtneming van de corona-maatregelen speelt Camerata RCO onder leiding van de Rolf Verbeek de 4e symfonie van Bruckner, ook wel ‘de Romantische’ genoemd.

Hiervoor wijken zij voor één keer uit naar de Westerkerk.
Deze symfonie die normaal gesproken een maximale bezetting van een volledig symfonieorkest vereist is door Rolf Verbeek bewerkt tot een kamermuziekversie met 10 musici (degene die vorig jaar de 7e van Bruckner hebben gehoord weten hoe mooi dit werkt!). Het podium van de Noorderkerk is te klein om de musici op juiste afstand te kunnen laten spelen. In de Westerkerk kunnen ze terecht voor een groots en meeslepend concert in een intieme setting.

Voor dit concert zijn 80 plaatsen beschikbaar. De placering is op afstand. Er is ook een mogelijkheid om een duo-kaartje te kopen als je met je partner komt. De kaartprijs van €100 is ver boven het reguliere bedrag dat je gewend bent. Dit is nodig om met het beperkt aantal plaatsen en dit topensemble iedereen te kunnen betalen en de juiste maatregelen te kunnen treffen voor een prachtig en veilig concert.

Noorderkerkconcerten volgen ten alle tijden de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Mocht de situatie zich wijzigen dan kan het zijn dat ook vlak voor het concert er besloten moet worden het niet door te laten gaan. In dit geval krijg je je geld terug.

Kijk voor meer informatie op de website van Noorderkerkconcerten.

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Gegevens

Datum:
1 juli
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Website:
https://noorderkerkconcerten.nl/

Locatie

Westerkerk
Prinsengracht 281
Amsterdam, 1016 GW
+ Google Maps
Website:
http://www.westerkerk.nl