Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Diaconale parade Amsterdam. Valentijnseditie

14 februari, 18:00 - 22:00

Evenement Navigatie

Uitnodiging diaconale parade op 14 februari
De Protestantse Diaconie heet u graag welkom bij de Algemene Diaconale vergadering op donderdag 14 februari 2019. Het is de vierde keer dat de Diaconie deze inspiratiebijeenkomst organiseert voor alle Samaritanen met hart voor de stad. Maak kennis met stadgenoten en laat u inspireren op deze diaconale parade met muziek, dans, beeldende kunst, theater, poëzie, film en gesprek.

Praktische informatie, programma en aanmelden
• Datum: donderdag 14 februari 2019
• Tijd: 18.00 uur maaltijd, 19.30 uur inloop, 20.00 tot 22.00 uur programma
• Locatie: Corvershof, Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam
• Wat: diaconale parade, Valentijn editie
• Voor wie? Diakenen van alle Amsterdamse kerken en andere belangstellenden.
• Dresscode: Valentijn editie dus veel rood, roze, hartjes etc. Leef je uit!
• Info: Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar info@diaconie.org

Programma
Een diaconale parade rondom de thema’s eten, liefde en intimiteit. Net als bij theaterfestival De Parade bestaat het programma uit verschillende onderdelen waar u op de avond zelf een keuze uit kunt maken. De onderdelen vinden plaats in de verschillende ruimtes van de Corvershof en in de Hoftuin. Ontmoet andere Samaritanen en laat u inspireren met muziek, dans, beeldende kunst, theater, poëzie, film en gesprek. Inhoudelijk gaan we nu nog niets verklappen maar in de een week voorafgaande aan de bijeenkomst mailen wij u het exacte programma zodat u thuis alvast uw favoriete onderdelen kunt bepalen.
Enige wat u vooraf aan hoeft te geven is of u mee wilt eten en/of u deel wilt nemen aan de voorstelling Koningin van de Voedselbank. Daarom hieronder wel alvast wat meer informatie over dit onderdeel.

De Koningin van de Voedselbank: samen koken, eten en een voorstelling
Lenie neemt afscheid van de voedselbank en Joop is eindelijk uit de schuldsanering. Na jaren op een houtje bijten neemt hij nu het stokje over van onze Lenie. Dat moet natuurlijk gevierd worden met vrienden, familie en cliënten van de voedselbank. Dat doen ze met een diner, de beste koks toveren een heerlijk buffet. Ook jij bent van harte uitgenodigd! Terwijl je samen de bus met de spullen uitlaadt, helpt koken, aan de lange tafel schuift en een heerlijke maaltijd eet, spelen de verhalen zich om je heen af. Feest je mee?

Theaterkrant ****4 sterren “De Koningin van de Voedselbank is een groot feest!” Meer info: parelsvoordezwijnen.com/page/kvdvoedselbank

Let op: voor dit onderdeel is plaats voor 55 personen. U kunt zich opgeven voor dit onderdeel als u klikt op de knop Aanmelden en kiest voor de optie ‘Ik wil graag naar de voorstelling Koningin van de Voedselbank inclusief diner om 18.00 uur’.

Aanmelden
Klik hier om u aan te melden voor de diaconale parade op 14 februari. U kunt vervolgens kiezen uit drie verschillende opties voor wat betreft het eten. Neem gerust iemand mee, zoals uw buurvrouw!

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
18:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Organisator

Protestantse Diaconie Amsterdam
Telefoon:
06-30108478
Website:
http://www.diaconie.org/

Locatie

Corvershof
Nieuwe Herengracht 18
Amsterdam, 1018 DP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630108478
Website:
http://www.diaconie.org/
Sluit Menu