Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Godly Play kinderkring

15 juli, 11:00 - 12:30

Evenement Navigatie

Wil je je (klein/buur)kinderen kennis laten maken met Bijbelverhalen op een creatieve manier? Kom dan naar de Godly PLay kinderkring in de Oude Kerk. In de kinderkring (3-12 jaar) wordt extra aandacht besteed aan een mooi Bijbelverhaal.
Deze vanuit Amerika overgewaaide methode is ontwikkeld voor het op een speelse manier overdragen en beleven van bijbelverhalen. Tijdens een bijeenkomst van Godly Play staan vier elementen centraal: vertellen, verwonderen, verwerken, vieren.  Volgens een vast script vertelt de verteller een bijbelverhaal, en gebruikt daarbij spelenderwijs materialen. Daarna volgt een gesprek, en verwerken de kinderen het verhaal met bijvoorbeeld een knutsel. Tot slot is er een viermoment.

Praktische informatie 
De kinderen van 3 tot 12 jaar gaan samen tijdens de kerkdienst naar de Spiegelkamer in de Oude Kerk. De (groot)ouders wordt gevraagd de kinderen na afloop van de dienst daar op te halen. Vanuit de Oudekerkgemeente hebben Nelleke Bremmer, Rosaliene Israël, Dorothea Mulder en Lobke Timmerman de training voor Godly Play gevolgd.

Zo. 15 juli, Oude Kerk, 11.00-12.30 uur
oudekerk.amsterdam
www.facebook.com/events/155265628512857
www.godlyplay.nl

Gegevens

Datum:
15 juli
Tijd:
11:00 - 12:30
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Oudekerkgemeente
E-mail:
info@oudekerk.amsterdam
Website:
https://oudekerk.amsterdam/

Locatie

Oudekerkgemeente
Oudekerksplein 13
Amsterdam, 1012 GX Nederland
+ Google Maps
Website:
https://oudekerk.amsterdam/
Sluit Menu