Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

‘Lieve Amsterdammers…’ – Samen Eén Amsterdam

17 juni, 14:00 - 17:30

Evenement Navigatie

Inter-levensbeschouwelijke-culturele Manifestatie in Vondelpark

In zijn afscheidsbrief riep onze oud-burgemeester Eberhard van der Laan op tot verbinding. Samen Eén Amsterdam wil aan deze oproep gehoor geven door het organiseren van een verbindingsmarkt in het Vondelpark op zondag 17 juni, die dag omgedoopt tot Verbinding-park.
Samen Eén Amsterdam is een werkgroep van de Raad voor Levensbeschouwingen en Religies in Amsterdam en wil op een positieve manier zichtbaar maken hoe de mensen in Amsterdam – in alle verscheidenheid en veelkleurigheid – met elkaar samen leven.
Ontmoet vertegenwoordigers van tientallen godsdienstige, levensbeschouwelijke en culturele organisaties en ga in gesprek over wat we voor elkaar en voor onze stad kunnen betekenen. In het park worden de sta tafels van de verschillende levensbeschouwelijke en culturele groepen met elkaar verbonden (religare = verbinden) met groene linten (kleur van de hoop). De bezoeker heeft de gelegenheid om met mensen van diverse instellingen, kerken, moskeeën, tempels e.d. uit Amsterdam kennis te maken.
Ook Protestants Amsterdam is aanwezig: er is een tafel met predikant(en) en vrijwilligers van de Protestantse Kerk Amsterdam om te vertellen over het werk van de Protestantse Kerk Amsterdam en om bezoekers van de verbindingsmarkt te ontmoeten.
De manifestatie wordt afgesloten met een wandeltocht, sprekers en muziek.

Zo. 17 juni, Vondelpark, 14.00-17.30 uur www.sameneenamsterdam.nl

Klik hier voor een routeschrijving.

Gegevens

Datum:
17 juni
Tijd:
14:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://www.sameneenamsterdam.nl/

Organisator

Samen Een Amsterdam
Telefoon:
06 50453694
E-mail:
sameneenamsterdam@gmail.com
Website:
http://www.sameneenamsterdam.nl/

Locatie

Vondelpark
Vondelpark 1
Amsterdam, 1071 AA Nederland
+ Google Maps
Sluit Menu