Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Podium bij Hart op de Tong – Dromen

20 april, 20:00 - 21:30

€ 5

Evenement Navigatie

Na vele succesvolle Hart op de Tong edities, volgt nu het tweede HODT-Open Podium op vrijdag 20 april. De kans voor aanstormend talent en nieuwe artiesten om hun geluid te laten horen in de mooie Keizersgrachtkerk met prachtige akoestiek!

Het thema van deze editie is ‘Dromen’. De avond biedt ruimte aan verschillende disciplines, zoals zang, muziek en spoken word. Artiesten zullen op hun eigen manier vormgeven aan dit thema en tijdens de avond kort vertellen wat dit voor hen betekent.

De Keizersgrachtkerk in Amsterdam, ontworpen door dezelfde architect als Paradiso, zal het podium zijn. Hier zal op deze avond de intieme sfeer van de houten kerk gecombineerd worden met vernieuwende kunstvormen.

Om deze avond te laten slagen hebben we nog 2 dingen nodig: publiek en natuurlijk artiesten.  Elke vorm van performing arts is welkom: muziek, dans, toneel, poëzie of wat je maar kan bedenken. Dus ben of ken jij iemand die kan schitteren op ons prachtige Hart op de Tong Open Podium? Stuur dan een mail naar openpodium@NEWConnective.nl met je naam, je contactgegevens en wat je wil doen en dan nemen wij contact met je op!
Het Open Podium vindt op 20 april om 20:00 uur plaats. We nodigen je uit om te komen genieten van dit diverse avondprogramma. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de ingang op de avond zelf. De deuren openen om 19:30. De toegangsprijs bedraagt 5 euro. Na afloop kun je met elkaar borrelen en napraten hoe je jouw dromen tot uiting kunt brengen.

Hart op de Tong Open Podium wordt georganiseerd door de Keizersgrachtkerk en NEWConnective. De organisatie ligt in handen van een groep gedreven studenten, vaak al betrokken bij Hart op de Tong.

Voor meer contact hierover, kun je contact opnemen met Robert Jan Nijland, jeugdwerker van de Keizersgracht (robertjan.nijland@protestantsamsterdam.nl) of Nora Asrami, programmamaker bij NEWConnective (nora@newconnective.nl)
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/173689243251231/

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€ 5
Evenement Categorie:

Organisator

Hart op de Tong

Locatie

Keizersgrachtkerk
Keizersgracht 566
Amsterdam, 1017 EM Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.keizersgrachtkerk.nl/
Sluit Menu