Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

TafelTijd Movie Special 

19 mei, 18:00 - 22:00

Evenement Navigatie

TafelTijd is samen kerk zijn van LHBT+’ers en betrokken of geïnteresseerde anderen. En waar kun je beter ervaren samen kerk te zijn dan aan Zijn tafel? We eten samen en gaan in gesprek met elkaar over zingevingsvragen. We inspireren en bemoedigen elkaar en steunen elkaar daarmee in het geloof. TafelTijd wil een veilige plek bieden voor alle aanwezigen en elkaar geen meningen of opvattingen opdringen. Iedereen is welkom met de eigen levens- en geloofsopvattingen.

Op zondag 19 mei wordt in De Binnenwaai de nog maar net in Nederland uitgebrachte film  “Boy Erased” in premiere. Boy Erased vertelt het waargebeurde verhaal van een homoseksuele jongen die door zijn ouders naar een christelijk heropvoedingskamp wordt gestuurd in de hoop dat hij hetero kan worden. De ouders worden gespeeld door Nicole Kidman en Russel Crowe; hun zoon door acteur Lucas Hedges.

Neem gerust iets mee voor de maaltijd, bijvoorbeeld een lekkere salade, een stamppot, iets voor het nagerecht of een drankje voor bij de film.
Iedereen is van harte uitgenodigd, meld je even aan bij a.noordijk@pkn.nl

Datum: zondag 19 mei
Aanvang: 18.00 uur
Locatie: De Binnenwaai, kerk op IJburg. Ed Pelsterpark 2, Amsterdam IJburg

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
18:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

De Binnenwaai
Website:
http://www.debinnenwaai.nl/

Locatie

De Binnenwaai
Ed Pelsterpark 2
Amsterdam, 1087 EJ Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.debinnenwaai.nl/
Sluit Menu