Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Afscheid Linda Ottevanger – Taizé in Amsterdam

06-12-2018, 18:00 - 22:00

Evenement Navigatie

In 2011 startte Linda Ottevanger met Taize in Amsterdam. Inmiddels is dit project uitgegroeid tot een levendige jongerencommunity. We kijken terug op een mooie mix van activiteiten die altijd iets ademen van dat inspirerende Franse klooster. Kaarsen maken, ontbijten, samen studeren, eten met vluchtelingen, het instuderen van de liederen, gesprekken, een festival en natuurlijk de maandelijkse vieringen.  Arjette Kuipers heeft het stokje in september overgenomen en op 6 december is het officiële afscheid van Linda.

Afscheid van Linda Ottevanger
Eten/ Muziek/ Diverse Workshops/ Taartbakwedstrijd/ Kledingruil/ Viering/ Borrel

Het afscheidsmoment voor Linda, begint donderdag 6 december om 18.00 uur in de Nassaukerk. Graag zien we jullie rond die tijd voor een soepje en een broodje, waarna een leuk programma zal plaatsvinden en aansluitend een Taizéviering voor wie wil.

Bij deze het verzoek iets lekkers en zelfgemaakts mee te nemen (taart, koekjes, muffins, noem maar op!) voor de ‘Heel Taizé Bakt’ wedstrijd. Linda mag kiezen wat ze het lekkerst vond en wij mogen er natuurlijk ook van proeven. De persoon met het beste baksel krijgt het boek SWEET van Ottolenghi. Mocht je iets meenemen, stuur dan nog even een mail naar jowannelisa@hotmail.com.

En ten slotte de vraag om oude kleren mee te nemen voor een kledingruil. Linda houdt erg van kringloopwinkels / 2e hands kleding en heeft eerder een kledingruil in de Nassaukerk georganiseerd. Dus loop alvast even naar je kast, kijk of er iets bij zit wat je niet meer draagt maar wat nog wel goed is, en neem het morgen mee! Zowel voor heren als dames 🙂

Tot donderdag 6 december om 18.00 in de Nassaukerk (De Wittenkade 111),

Gegevens

Datum:
06-12-2018
Tijd:
18:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Taizé in Amsterdam
Website:
http://www.taizeinamsterdam.nl

Locatie

Nassaukerk
De Wittenkade 111
Amsterdam, 1052 AG Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.nassaukerk.nl/
Sluit Menu