Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

januari 2020

Museumuitje

30 januari, 15:00 - 17:00
Museum Perron Oost, Cruquiusweg 11
Amsterdam,
+ Google Maps

Musea voeden de ziel, voegen kennis toe, spiegelen aan 'het andere' en verbinden met andere bezoekers. Daarom organiseert de Muiderkerk maandelijks een museumbezoek in de buurt. Met tijd om samen te praten. Op 30 januari wordt Museum Perron Oost bezocht om meer te weten te komen over (e)migratie, aankomst en vertrek in het Oostelijk havengebied. Aanmelden kan via predikant@muiderkerk.nl

Meer weten »

februari 2020

Taizé-viering

6 februari, 20:00 - 21:00
Nassaukerk, De Wittenkade 111
Amsterdam, 1052 AG Nederland
+ Google Maps
Gratis

Meditatieve viering in de traditie van Taizé. Deze viering wordt georganiseerd door de jongerencommunity Taizé Amsterdam.

Meer weten »

God op de gracht: Emanuel Rutten

6 februari, 20:00 - 21:30
Gratis

Vaak hebben we het idee dat geloven in God niet combineert met de wetenschap, het lijden in de wereld en de politiek. Paul Visser gaat op drie avonden in gesprek met drie gasten, die tot geloof kwamen en het omgekeerde betogen. Op 6 februari spreekt Paul Visser met wetenschapsfilosoof Emanuel Rutten over de combinatie van geloof en wetenschap. Uitdagend en verrassend!  

Meer weten »

Sirkelslag

7 februari, 19:30 - 22:00
Gratis

Sirkelslag is een spannend en interactief spel tussen tienergroepen (12-16 jaar) uit heel Nederland. Je speelt tegen duizend andere jongeren uit het hele land. Online sta je in verbinding met elkaar. Sirkelslag is het spel waarbij het gaat om creativiteit, actie en teamspirit. Net als voorgaande jaren is er niet alleen een landelijke winnaar, maar roepen we ook een Amsterdamse winnaar uit. Geef je snel op met je tienergroep!

Meer weten »

Matineeconcert in de Sloterkerk

9 februari, 15:00 - 16:00
Sloterkerk
€10

Op zondagmiddag 9 februari is er om 15 uur in de Sloterkerk, Osdorperweg 28 te Amsterdam, een Matinee-concert.  Het Domenica Trio staat onder leiding van de jarenlang aan het Koninklijk Concertgebouworkest verbonden violist Tony Rous. De twee andere musici van dit  trio zijn  de altvioliste Susan Rous en de cellist Martin Bungeroth. Dit trio staat garant voor een enthousiasmerend en afwisselend programma. Naast Ludwig van Beethoven, ook werken van Gideon Klein en Leo Werner. Voor verdere info over het programma zie de  website…

Meer weten »
Sluit Menu