Amsterdam Oud-Zuid

Adres:
Amsterdam Zuid

Contactpersoon
David van der Meulen

Website:
http://www.lichtoudzuid.nl/
E-mailadres:
[email protected]

Licht Oud Zuid Amsterdam is de open community voor young professionals waar je thuis voelt en groeit. We geloven in echte relaties en creëren een vrijblijvende sfeer waardoor er altijd nieuwe twintigers en dertigers aanhaken. Bij Licht Oud Zuid kan je jezelf zijn en worden we als twintigers en dertigers geïnspireerd door elkaars unieke world views. We investeren samen in jouw spiritualiteit en persoonlijke groei en dat doen we op mooie locaties in de binnenstad van Amsterdam.

David over het project
In 2013 had ik een droom: een community starten voor ambitieuze leeftijdsgenoten waar je echt kan zijn met jezelf en met andere twintigers en dertigers. Ik geloof dat die onvoorwaardelijkheid in relaties maakt dat je werkelijk kan groeien in je persoonlijke groei en werk, en als je daar behoefte aan hebt in je spiritualiteit.

Nu zijn we heel wat jaar verder: ik heb tientallen young professionals mogen coachen, er zijn zo’n dertig mensen bij Licht Oud Zuid Amsterdam en ik heb er een paar grijze haren bij. Dat komt omdat ik er keihard voor heb gewerkt en omdat er veel mooie ontmoetingen en gebeurtenissen in mijn schoot zijn geworpen. Daar ben ik dus dankbaar voor!

Ik ben David van Licht Oud Zuid Amsterdam en ik werk als ondernemer, dominee en coach en ik geef leiding aan Licht Oud Zuid. Na het afronden van twee masters aan de VU zit mijn werkervaring in het geven van trainingen en cursussen en het leiden van gespreksgroepen. Daarnaast heb ik veelvuldig coachingsgesprekken met young professionals over carrière maken, praktische spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling en ik verzorg lezingen en toespraken over deze onderwerpen.

Als ik je interesse heb gewekt, stuur me dan gewoon een berichtje om samen een koffie of drankje te doen via [email protected] of WhatsApp 06 429 372 64.