Vacature: Communicatietopper School of Faith Amsterdam

Group

Geloof jij dat mensen van nu elk op hun eigen manier naar zin mogen zoeken? Wil jij de wijsheid, oefeningen en praktijken van religieuze tradities opnieuw vindbaar maken voor zinzoekers? Én weet jij een boodschap op een leuke manier en via de juiste kanalen te communiceren? Dan zoeken we jou!

Communicatietopper (m/v)*
16 uur per week

Dit zijn wij
Wij zijn Kim, Bas, Kirsten en David. Samen vormen wij een enthousiast en (mega) gezellig  team dat hard werkt aan het nieuwe zingevingsplatform School of Faith Amsterdam (SoFA), een opstartend project van de Protestantse Kerk Amsterdam. Met SoFA richten we ons op kernvragen van het leven; wat geloof ik, wie ben ik en wat heb ik te doen? Hierbij halen we inspiratie uit religieuze bronnen. Het aanbod voor het platform vormen we komende tijd verder met een groeiende groep van partners met wie we samenwerken.

Dit ga je doen
Als onze communicatietopper breng jij het platform aan de man. Je bedenkt onder andere inspirerende en prikkelende content voor onze sociale mediakanalen (Instagram en Facebook), verzorgt de nieuwsbrief en houdt de website schooloffaith.nl bij. Omdat we nog niet zo lang geleden gestart zijn, mag je je tanden gerust ook zetten in allerlei andere uitdagingen. Hoe richten we onze communicatiestructuur in? Wat is er nodig om een crowd in beweging te brengen voor ons ideaal? Welk online marketingonderzoek hebben we nodig om onze gebruikers te leren kennen? Kom maar op met jouw ideeën!

Dit krijg je
Een uitdagende en flexibele functie binnen een klein maar gedreven team, een baan met impact en een bruisende werkplek in hartje Amsterdam. We bieden je in eerste instantie een aanstelling van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris ligt tussen de €2373 en €3262 bruto per maand (fulltime basis) (conform arbeidsvoorwaardenregeling van de Protestantse Kerk in Nederland schaal 8). Daarbovenop krijg je 8% vakantiegeld en een 13e maand. Je ontvangt een reiskostenvergoeding conform de arbeidsvoorwaardenregeling van de PKN.

De functie is beschikbaar per 1 januari 2020.

Dit ben jij

  • Je hebt een vlotte pen en oog voor mooi en passend beeld;
  • Je bent dankzij je creatieve geest goed in het bedenken van mooie content voor op sociale media;
  • Je weet hoe je (sociale) mediakanalen zoals Mailchimp, Instagram en Facebook effectief en tactisch kunt inzetten;
  • Je kunt werken met doelen en strakke deadlines;
  • Je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag;
  • Je maakt af en toe een grapje 🙂

Affiniteit met religie en zingeving maakt de functie aanzienlijk leuker voor jou. Enkele jaren relevante werkervaring is een pre.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Je kunt je cv en een mooie motivatiebrief tot en met datum 15 december a.s. sturen naar kim.vanwillegen@protestantsamsterdam.nl. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 18 december.

Voor meer informatie en/of vragen kun je contact opnemen met Kim van Willegen via kim.vanwillegen@protestantsamsterdam.nl

* Wil je meer dan 16 uur per week werken? Goed nieuws! We zoeken ook een Communicatietalent op de afdeling communicatie van de Protestantse Kerk Amsterdam. Het combineren van de functies is mogelijk (maximaal 34 uur in totaal).

Je e-mailadres wordt toegevoegd aan de mailinglijst van vacatures.
Als je op Verzenden klikt, ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Sluit Menu