Vacature: Financieel ondersteuner (bijbaan/parttime)

Doe jij een financiële studie of heb je een financiële studie gedaan? Wil jij (meer) werkervaring opdoen, lekker verdienen én je inzetten voor een non-profit organisatie met hart voor de stad en mensen? Dan zij wij op zoek naar jou! Voor ons team op het kerkelijk bureau van de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA) zoeken wij per direct een

Financieel ondersteuner (M/V)
Oproepbasis (gemiddeld 8-16 uur per week)

Wij zijn
Wij (Arjan, Lia en Evert) zijn het overkoepelende team financiën van de PKA. Samen met de kerkrentmeesters zorgen wij onder andere voor het betaalverkeer en de boekhouding van én voor onze 19 wijkkerken en 10 pioniersplekken in Amsterdam. Dit doen wij vanuit het kerkelijk bureau in hartje Amsterdam.

Dit ga je doen
Als financieel ondersteuner help je ons in drukke(re) periodes, zodat onze financiële administratie het hele jaar door op rolletjes loopt. Je helpt bijvoorbeeld bij het invoeren van betalingsgegevens rondom actie kerkbalans en het inboeken van facturen. De drukke periodes liggen vooral aan het begin en het eind van het kalenderjaar, maar ook daartussen hebben we genoeg te doen.

Ons aanbod
Relevante werkervaring naast je studie (voor studenten), flexibel in te delen uren, een gezellig team waar veel wordt gelachen én een mooie werkplek in het centrum van Amsterdam (vlakbij Waterlooplein). Je komt in dienst bij de PKA en ontvangt, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring, een salaris van €12,50-€15,- per uur (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Ben jij?
Een flexibele HBO of WO student in een financiële richting óf een flexibele parttimer met een financiële studie op zak? Werk jij graag met cijfers en werk je hierin nauwkeurig en secuur? Heb jij aantoonbare ervaring met Excel en heb je affiniteit met non-profit organisaties? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Je kunt je CV en een korte motivatiebrief t/m 22 november a.s. sturen naar Suzanne Stoelinga via het e-mailadres vacature@protestantsamsterdam.nl.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Evert Veenendaal (020 -53 53 700 of evert.veenendaal@protestantsamsterdam.nl). Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website protestantsamsterdam.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluit Menu