Vacature: Kerkelijk werker (Heilig Vuur West)

In verband met ziekte van onze collega zijn we voor onze pioniersplek ‘Heilig Vuur West’ in Amsterdam op zoek naar een

Kerkelijk werker (ziektevervanging)
Gemiddeld 10 uur per week

Wij zijn
Wij zijn Heilig Vuur West, een pioniersplek in Amsterdam Oud West. We organiseren verschillende activiteiten om mensen samen te brengen en samen te zoeken naar inspiratie en geloof.

Dit ga je doen
Je zorgt dat het maandelijkse programma-aanbod van maaltijden, vieringen en inspiratie-avonden soepel wordt voortgezet;  je draagt zorg voor de gemeenschapsvorming binnen Heilig Vuur West, voert pastorale gesprekken en houdt de lijntjes warm met omwonenden en organisaties in de buurt. Daarnaast ondersteun je ons kernteam bij het maken van een aantrekkelijk en realistisch werkplan voor de komende periode.

De activiteiten vinden meestal plaats op donderdag en zondag. In de zomermaanden zal het programma op een lager pitje staan.

Ons aanbod
We bieden je een interessante en veelzijdige functie in een warme en betrokken gemeenschap voor circa drie á vier maanden. Daarnaast bieden we je een inschaling conform de Arbeidsvoorwaarden-regeling van de Protestantse Kerk in Nederland, schaal 9 plus 8% vakantiegeld en een 13e maand.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als kerkelijk werker;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je hebt een organiserend vermogen;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je hebt een groot aanpassingsvermogen;
  • Je kunt mensen ondersteunen en inspireren.

Enthousiast geworden?
We horen graag van je! Stuur je cv en motivatie z.s.m., maar uiterlijk 3 juni 2019, naar vacature@protestantsamsterdam.nl. Indien we voor de sluitingsdatum een geschikte kandidaat hebben gevonden zal de vacature eerder gesloten worden.

Voor meer informatie over onze pioniersplek kun je terecht op onze website www.heiligvuurwest.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Kor Berghuis via 06 55884486.

Je e-mailadres wordt toegevoegd aan de mailinglijst van vacatures.
Als je op Verzenden klikt, ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

 

 

Sluit Menu