Vacature: Programmamanager (De Thomaskerk)

Ben jij organisatorisch sterk, bedenk je graag activiteiten, weet je die activiteiten op de juiste manier te promoten en wil je graag een baan met betekenis? Dan komen we graag met je in contact! Voor ons project De Thomas zijn we op zoek naar een

Programmamanager De Thomas (m/v)
20-28 uur per week

Wij zijn
Wij zijn de Thomaskerkgemeente in Amsterdam Zuid, een open gemeenschap vol ideeën over de toekomst. Met nu al veel activiteiten in een uniek gebouw met bijzondere kerkzaal én een eigen theater. We gaan graag aan de slag met thema’s rondom kunst, cultuur en het Bijbelse Verhaal. Wij willen komende jaren ons werkgebied verbreden om zo voor alle bewoners en werkenden in Amsterdam Zuid én de Zuidas een plek te worden van rust, goede gesprekken en interessante activiteiten. Deze verbreding kreeg de naam “De Thomas”.

Dit ga je doen
Je brengt in kaart welke activiteiten er in en rond De Thomas worden georganiseerd en weet het aanbod van activiteiten en mogelijkheden samen met de wijkpredikant te verbeteren en/of uit te breiden. Het volledige aanbod breng je samen onder het “merk” De Thomas en promoot je aan de hand van het door jou opgestelde communicatieplan.

Ons aanbod
We bieden je een uitdagende en veelzijdige functie op een plek met veel ideeën en ambities, en een team van vrijwilligers en professionals als basis. Je krijgt een tijdelijke aanstelling van negen maanden waarbij, na een positieve evaluatie van het project, de mogelijkheid tot verlenging besproken kan worden.

We hebben voor deze functie een budget beschikbaar gesteld. De combinatie van het urenaantal en je salaris bepalen we in onderling overleg met jou en is mede afhankelijk van je meegebrachte kennis en ervaring.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal hbo-niveau;
  • Je bent organisatorisch sterk en durft het voortouw te nemen;
  • Je werkt planmatig en gestructureerd;
  • Je kunt activiteiten op een eigentijdse manier promoten, onder andere door middel van sociale media;
  • Je kunt zowel zelfstandig taken oppakken, als goed samenwerken;
  • Je zoekt graag naar nieuwe mogelijkheden;
  • Je hebt affiniteit met religie en cultuur.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Je kunt je cv en motivatie tot en met 26 mei a.s. sturen naar vacature@protestantsamsterdam.nl . Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 3 en 4 juni.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Leo Endedijk via 06 51 99 15 50 of Evert Jan de Wijer via 06-37321474. Een informatiepakket is op te vragen via leo@hagedijk.nl.

Je e-mailadres wordt toegevoegd aan de mailinglijst van vacatures.
Als je op Verzenden klikt, ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Sluit Menu