Vacature: stagiair communicatie Holy Hub

Wij zoeken voor het zingevingsplatform Holy Hub een stagiair die enthousiast wordt van het maken van inspirerende content, en die graag anderen helpt om bewust in het leven te staan door op creatieve wijze momenten van reflectie aan te bieden. Ben jij iemand die de grote vragen van het leven niet uit de weggaat, en er uitdaging in ziet om anderen ertoe uit te nodigen om dat ook te doen? Dan horen we graag van je!

Wat je gaat doen

  • Je schrijft teksten voor onze website, nieuwsbrief en social media kanalen
  • Je maakt aansprekende visuals voor onze events en campagnes
  • Je onderhoudt contact met onze partners en komt samen tot aantrekkelijke content
  • Je houdt de website up-to-date en levert een belangrijk aandeel voor de nieuwsbrief
  • Je zoekt naar nieuwe manieren om onze events en die van onze partners onder de aandacht te brengen

Je wordt volwaardig onderdeel van het team. We zijn heel benieuwd naar je ideeën en nodigen je uit om kritisch te kijken naar wat we op dit moment doen.

Binnen de stage heb je de vrijheid om te leren en te onderzoeken wat bij je past. Het is een pré als je al ervaring hebt met het maken van content (denk aan Photoshop en Indesign), maar er is ook genoeg ruimte om nieuwe dingen te proberen. En om aan eventuele stageopdrachten of onderzoeken te werken.

Wie wij zijn
Holy Hub is een platform voor zingeving en spiritualiteit. We houden ons bezig met grote vragen: Wat is nog heilig? Wat overstijgt het alledaagse? Waar gaat het echt om? We haleninspiratie uit eeuwenoude tradities en trends van vandaag de dag. Van de Bijbel tot ijsbaden dus!

We organiseren events rondom de thema’s zingeving, verbinding en idealisme, en biedenpartners die hier ook mee bezig zijn een plekje op ons platform.

In ons team werken zowel mensen met als zonder christelijke achtergrond. Iedereen is dan ook welkom om te solliciteren.

Wat wij bieden
We bieden je een uitdagende en creatieve stage binnen een jong, enthousiast en creatief team met verschillende achtergronden en overtuigingen. Je wordt getraind en begeleid. Je mag fouten maken en hebt de vrijheid om ideeën te bedenken en tot uitvoering te- brengen. We hebben een kantoorplek voor je – zodra het weer mag – in het hartje van Amsterdam, aan de Nieuwe Herengracht.

Deze functie is beschikbaar vanaf februari. Het aantal uren kunnen we in overleg bepalen. Je krijgt een stagevergoeding van €400,- per maand op basis van 40 uur per week.

Enthousiast geworden?
Je kunt solliciteren door een motivatiebrief (of filmpje, vinden we ook leuk!) en je CV uiterlijk 31 januari op te sturen naar info@holyhub.nl. In de week erna hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Heb je vragen, dan kun je terecht bij Guy Wijnen (06-24355513 of guy@holyhub.nl).