Student-trainee jeugdwerk

Wil je impact maken op de levens van jeugd in Amsterdam? En wil je een bijbaan waar je jezelf kunt ontwikkelen en een bijdrage levert aan de kerk? Dan is ons student-traineeship wat voor jou! (10 uur per week) 

Wat ga je doen?

Tijdens dit traineeship zet je je in voor het jeugdwerk bij een van onze kerkplekken. Dankzij jouw inzet komt er meer ruimte en aandacht voor jeugd binnen de kerk en wordt het jeugdwerk verder op de kaart gezet (klik hier voor een beschrijving van de verschillende kerkplekken). Je zorgt dat kinderen of tieners binnen de kerk een plek hebben waar ze zich gewaardeerd en geliefd weten, een leuke tijd hebben en ervaren dat ze onderdeel zijn van de kerk in Amsterdam.

Elk maand word je tijdens een gezamenlijke training toegerust in je werk en kun je sparren met andere trainees. Daarnaast neem je deel aan een coachingstraject waar je aan de slag gaat met je persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier blijf je continue groeien in je werk voor de kerk. 

Voor wie?

Het student-traineeship is bedoeld voor hbo- en wo-studenten van alle studierichtingen die zich betaald 10 uur per week willen inzetten voor het jeugdwerk van de PKA en gemotiveerd zijn om meer te leren over zichzelf en het werk in de kerk. De werkervaring mag je bij ons opdoen.     

Wat bieden wij jou?

We bieden je een heel leuke en leerzame bijbaan die, dankzij de flexibel in te delen uren, goed te combineren is met je studie. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om lerende wijs werkervaring op te doen, ontvang je praktische trainingen, een coaching traject en kun je een positieve impact maken op levens van jeugd in Amsterdam. Je krijgt een aanstelling voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging, en ontvangt maandelijks ruim 460 euro bruto, vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in december. Als kers op de taart krijg je twaalf gezellige en enthousiaste collega’s uit de diverse wijkkerken van de Protestantse Kerk Amsterdam.  

In de maanden juli en augustus ligt het tienerwerk vrijwel stil en ben je vrij. Je krijgt deze maanden wel doorbetaald.  

Enthousiast geworden?

We maken graag kennis met je! Je kunt je cv en een motivatie (brief of video) sturen naar  vacature@protestantsamsterdam.nl

Heb je een vraag of wil je nog wat meer informatie? Bel, mail of app Robert Jan via Robertjan.Nijland@protestantsamsterdam.nl of 06-81538193.