Vacature student-trainee tienerwerk Amsterdam-Noord (bijbaan)

Ben jij een creatieve coach in spé óf juist een empathische pastor? Voor het project tienerwerk in Amsterdam-Noord zoeken wij een enthousiaste en betrouwbare student-trainee met aanpakkersmentaliteit.

Je vindt het leuk om een identificatiefiguur te zijn voor tieners en hen te helpen bij hun ontwikkeling. Je luistert naar hun vragen en coacht hen bij het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Als organisator in het team hou je in de gaten dat alles ook echt goed komt. Zo werk je aan een betrouwbare plek en mooie ervaringen, en help je de tieners vertrouwd te raken met geloofsverhalen en symboliek. Dat doe je samen met een collega-trainee en de kerken en vrijwilligers uit Amsterdam-Noord.

Onder de titel Nova Noord komen kerkelijke en niet-kerkelijke tieners ongeveer om de week bij elkaar. De activiteiten zijn low-profile (samen eten, muziek maken, praten en soms een uitstapje of misschien zelfs een kamp) en organiseer je samen met de tieners.

Amsterdam-Noord maar maakt op dit moment een snelle ontwikkeling door. De oude arbeiderswijken, maar ook de altijd al rijkere buurten, veranderen in rap tempo. Dat merk je ook in de tienergroep, die de laatste twee jaar flink is gegroeid. Zo gaan sommigen naar het VMBO, anderen naar het VWO. Wat is gebleven is de grote cohesie en het enthousiasme van de tieners voor hun groep.

Meer weten over de baan, wat je leert, wie je collega’s zijn, etc? Bekijk dan onze FAQ, of mail of bel naar alfard@protestantsamsterdam.nl / 06-24416856.

Meteen solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je motivatiebrief en CV naar vacatures.jeugd@protestantsamsterdam.nl o.v.v. student-trainee Noord. Deadline van deze vacature is zondagavond 1 juli.

Solliciteer vooral, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluit Menu