Vacature: Student-trainee tienerwerk (Amsterdam-Noord)

Ben jij op zoek naar een leuke, originele en zinvolle (bij)baan? Én ben je creatief, een aanpakker en lijkt werken met tieners je wel wat? Lees dan snel verder! Voor onze tienergroep Nova Noord in Amsterdam Noord zoeken wij een

Student-trainee tienerwerk (m/v)
10 uur per week

Dit ga je doen
Als student-trainee tienerwerk zorg je dat de tieners van Nova Noord een plek hebben waar ze zichzelf kunnen zijn, mooie ervaringen kunnen opdoen en vertrouwd raken met belangrijke christelijke geloofsverhalen en symbolieken. Je luistert naar hun vragen, coacht hen bij het nemen van eigen verantwoordelijkheid en houdt, als organisator van de tienerbijeenkomsten, in de gaten dat de bijeenkomsten goed verlopen. Dit alles doe je samen met je collega Judith en de vrijwilligers uit Amsterdam Noord.

Wij zijn
Wij zijn de Protestantse Kerk in Amsterdam Noord. Onder de titel Nova Noord komt onze tienergroep, bestaande uit kerkelijke en niet-kerkelijke tieners, om de week bij elkaar voor laagdrempelige activiteiten en bijeenkomsten (o.a. samen eten, muziek maken of een spel spelen). Onze tienergroep is, net als onze drie wijkkerken, gezellig, divers en betrokken.

Ons aanbod
We bieden je een hele leuke en originele bijbaan in het meest authentieke stadsdeel van Amsterdam, waarbij je veel ruimte krijgt om te leren en te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je maandelijks bijna 400 euro (exclusief vakantiegeld en een eindejaarsuitkering) en een gezellig team van circa vijftien student-trainees die je maandelijks treft tijdens de trainingsdagen. Klinkt goed toch?

Bonus. In de maanden juli en augustus ligt het tienerwerk vrijwel stil en kun je genieten van een heerlijke vakantie. Je krijgt deze maanden wel doorbetaald.

Enthousiast geworden?
Dan horen we graag van je! Je kunt je cv en motivatiebrief of video tot en met 3 juli a.s. sturen naar vacature@protestantsamsterdam.nl.

De kennismakingsgesprekken vinden plaats in de week van 8 juli.

Meer informatie
Meer weten over de baan, wat je leert en wie je collega’s zijn? Bekijk onze FAQ, ontmoet je collega’s  of neem contact op met Trinus Hibma via hibmveen@xs4all.nl.

Sluit Menu