Gesprek & Ontmoeting

First principles: leven vanuit de basis

Misschien…

… ben je nog niet zo lang geleden tot geloof gekomen en volgeling van Jezus geworden. Je zou graag verder groeien. Alleen: waar begin je en hoe houd je koers?

… ben jij wel opgegroeid met het christelijk geloof, heb je talloze preken gehoord en boeken over het christelijk geloof gelezen. Maar als iemand je vraagt wat je nu eigenlijk gelooft en welk verschil het maakt in je leven, word je toch onzeker.

… overweeg je om belijdenis van het geloof af te leggen en/of je te laten dopen.

Dan is de cursus ‘First principles: leven vanuit de basis’ iets voor jou!


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 04/12/2023 20:00


Meer informatie

In deze kring helpen we elkaar om een stevig fundament te leggen onder ons leven als volgeling van Jezus:

  • Vooraf bestudeer je een aantal bijbelpassages die je helpen om te ontdekken wat de basisprincipes van het geloof zijn;
  • Op kringavonden voeren we een groepsgesprek met als doel om samen dieper door te dringen in de betekenis van bijbelteksten, en toepassing in ons leven;
  • Ook al werken we als groep, je hebt je eigen vrijheid en de verantwoordelijkheid om wat je leert in de praktijk te brengen.
  • Studiemateriaal (1 A4tje per avond) is alleen in het Engels verkrijgbaar. Gesprekken zijn gewoon in het Nederlands. Mocht je wel geïnteresseerd zijn maar is Engels lezen een probleem, laat het dan even weten.

Praktische info

  • We komen op maandagavond bij elkaar van 20:00-21:45
  • Locatie: wordt nog bekend gemaakt

Opgave en verdere informatie: Richard Saly, 06 518 517 76 of cwsaly@icloud.com