Leden & betrokkenen

Wil je jouw gegevens wijzigen, advies op een bepaalde thema of heb je vragen over donaties of het thema veilige kerk? Op deze pagina ben je op de juiste plek. Klik op de buttons voor meer informatie over het gewenste onderwerp. 

Nieuwsbrief Op de Hoogte

Voel jij je betrokken bij Protestants Amsterdam en wil je op de hoogte blijven van het laatste (interne) nieuws en interessante events, schrijf je dan door middel van dit formulier in voor onze maandelijkse emailnieuwsbrief Op de Hoogte.

Facebookgroep Protestants Amsterdam

Voor alle betrokkenen bij Protestants Amsterdam is er een besloten facebookgroep waarin je berichten kunt delen en lezen. Klik op het Facebook-logo om naar de groep te gaan.

Algemeen

Gegevens wijzigen

Organisatie

Veilige kerk

Beleidskader PKA

Welke koers varen we als Protestantse Kerk Amsterdam? Daarover gaat het beleidskader 2023-2027 met de titel ‘Vijf broden, twee vissen’. Klik hier om het beleidskader te lezen. 

Beleidskader PKA

Financieel

Doneren & schenken

Nalaten

Collecterooster

Jaarrekening & begroting

MijnPKA

De kerk bestaat dankzij de giften van leden en andere betrokkenen. Donaties zijn daarom van grote betekenis. Met MijnPKA kun je jouw gegevens wijzigen en een financiële bijdrage toezeggen voor Actie Kerkbalans. Jouw bijdrage komt volledig ten goede aan je eigen wijkkerk.

Advies

Jeugdwerk

PR& Communicatie

Geldwerving

Relatiebeheer

Kerkvernieuwing

Toch niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@protestantsamsterdam.nl of bel naar 020 5353 700