Cursus & Workshop

Gist // Creatieve retraite

Gist gaat op creatieve retraite naar Bretagne! We zijn uitgenodigd bij Kristel van der Horst die haar pas verbouwde boerderij en atelier openstelt voor een creatief retraiteprogramma. De retraite vindt plaats de week ná Pinksteren en dit jaar is het thema ‘Ruimte voor vreugde’. Deze retraite is bedoeld voor iedereen die graag wil opladen en dat met hoofd,  hart én handen wil doen.

Meer informatie over het programma vind je op Kristel’s website. En meer over Kristel zelf vind je hier


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Doelgroep: Volwassenen

Meer informatie

Reizen
We reizen vanuit Amsterdam samen heen en terug naar de boerderij. Heb je een auto tot je beschikking en plek voor een aantal passagiers? Laat het Gist weten!

Kosten
Deze Creatieve Retraite kost €650,-. Dat is inclusief verblijf (7 nachten), maaltijden en programma. De reis naar de locatie is niet inbegrepen. Heb je een minimuminkomen dan kun je gebruikmaken van korting. Bekijk deze hier.

Accommodatie
De Creatieve Retraite vindt plaats in Convenant Blanche, een gerenoveerde 16e eeuwse Bretonse boerderij. De locatie biedt plaats voor 10-12 personen. De groep kan eventueel uitbreiden als er kamers gedeeld worden en kamperen is ook een optie.

Aanmelden
Ga je mee of twijfel je nog? Laat Gist het weten via info@gist.amsterdam.

De betaling gaat rechtstreeks via Kirstel en hiervoor kun je haar e-mailen: info@kristelvanderhorst.nl of bellen: 0633945096.