Activiteit

Kersttalentenmarkt & Kerstfestival

Op zondagmiddag 11 december van 12:00- 18:00 vindt de Kersttalentenmarkt en het Kerstfestival op de Oostelijke Eilanden, hartje centrum Amsterdam, plaats. Vanaf het Kattenburgerplein met de pop-up ijsbaan, open podium met buurttalent en en 10x proef-de-smaak-van-de-buurtkraam. Aan de ‘Eilandenboulevard’ rond  de Oosterkerk komen 70 kramen met een geefmarkt (ruilprincipe), groenmarkt, creatieve en kunstmarkt, culinaire en veiligheidsmarkt (brandweer, politie, veiligheid).  Volop creatief, muzikaal, culinair, sportief en groen talent. Bewoners, ondernemers en buurtorganisaties verbinden zich door het beste van zichzelf te geven en daarvan andere buurtgenoten te laten meegenieten. Een kerstparade komt met lichtgevende dieren langs.

In de Oosterkerk is het Kerstfestival met diverse workshops, open podiumoptredens voor buurttalent, kerst-sing-a-long en 10 proef-de-smaak-van-de-buurtkramen.


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Citykerk

Meer informatie

Waar?
Langs de Eilandenboulevard vanaf het begin van de Kattenburgergracht tot de Wittenburgergracht ter hoogte van de Oosterkerk.

Vrije toegang

Voor wie?

  1. buurtbewoners op de Oostelijke Eilanden van elke leeftijd en culturele afkomst.
  2. mensen die werken op de Oostelijke Eilanden / zich inzetten voor verbinding
  3. bezoekers vanuit Amsterdam en omstreken
  4. leden van community van ruimtevoorjeziel.nl en andere netwerken

Meer Info:
Mirjam Sloots  mail: mirjamchristasloots@gmail.com  tel 06 – 3177 8282