Activiteit

Kweekretraite

Kom tot rust en (her)ontdek je binnenwereld. Wat zijn de belangrijke thema’s in jouw leven? En wat verdient jouw aandacht? Leer van de bergen dat je niet altijd bergen hoeft te verzetten en ontdek wat de vergezichten je aan helderheid kunnen bieden. Samen met een groep jonge mensen gaan we op ontdekkingstocht.

Tijdens deze retraite heb je dus alle ruimte om met je eigen vraag op pad te gaan. Daarbij bieden wij van De Kwekerij een zo vruchtbaar mogelijke voedingsbodem: ruimte voor stilte, creatieve oefeningen, inhoudelijke voeding en de mogelijkheid tot uitwisseling in een inspirerende omgeving. Val di Rabbi kent nog ongerepte natuur en is ideaal voor wie een tijdje in rust in de natuur wilt leven. Ben je in voor wandelingen met verhelderende vergezichten en natuurlijk een goed gesprek rondom het kampvuur. Meld je dan nu aan!


Evenementgegevens

  • Datum:

Meer informatie

We verblijven in een groot huis in de vallei met magische vergezichten, en er is de mogelijkheid om te kamperen. Daar bieden we plaats aan maximaal tien mensen, om een vertrouwelijke setting te kunnen waarborgen. Deze retraite wordt mede mogelijk gemaakt door Paul van Oosten (voormalig directeur van de Diaconie Amsterdam en mentor bij Koplopers). Paul komt al meer dan twintig jaar in Val di Rabbi en zal ons gidsen langs de mooiste plekjes. Denk aan een tocht naar San Romedio (een spectaculair bouwwerk in de buurt) of een bezoek aan de lokale priester of pizzeria.

Datum: Heenreis op 19 juni/ Programma van 20-24 juni / Terugreis op 25 juni

Kosten: 400 euro voor een kampeerplek en 500 euro voor een plek in het huis (Boek voor april en je krijgt 30 euro korting!)
Vervoer is inbegrepen