Activiteit

Liefde in het Wild

Het is tijd om de liefde opnieuw te onderzoeken. Veel vaste vormen en ideeën passen niet meer. Liefde is de kern van de spirituele tradities waar we bij Zinnig Noord uit putten. Maar ’times they are a changin’ en de liefde beweegt mee.

De eerste cursus van Liefde in het Wild gaat over zelfliefde. Wat is zelfliefde vanuit oude en nieuwe spiritualieit? Begint dat bij jezelf? Of word je geliefd en is er daarom liefde? Hoe kom je in contact met die zelfliefde en hoe breng je dat in praktijk?


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 04/04/2023 19:30


Meer informatie

Wat gaan we doen:

  • Zelfliefde leren kennen – vanuit je hoofd en wat je erover kent. Inspiratie en input over zelfliefde en wat is daarover geschreven.
  • Zelfliefde voelen vanuit je hart – wat is jouw bron van zelfliefde en hoe maak je daar contact mee en hoe houd je daar contact mee.
  • Zelfliefde in praktijk brengen – waar blokkeert het en welk verlangen zit daarachter. Hoe kan je dat voor jou laten werken en zelfliefde in praktijk brengen.

Jacquelien Weel begeleidt als cursusleider en coach de avonden in samenwerking met een mindfulness coach en een ervaringsdeskundige. De echte experts zijn de deelnemers, die zelf en samen hun bron van zelfliefde onderzoeken.