Cursus & Workshop

Liefde in het wild // Relaties

Het is tijd om de liefde opnieuw te onderzoeken. Veel vaste vormen en ideeën passen niet meer. Liefde is de kern van de spirituele tradities waar Zinnig Noord uit put. Maar ’times they are a changin’ en de liefde beweegt mee.

In drie korte cursussen over de liefde parkeren we oude vormen en ga je je opnieuw verhouden tot de Liefde. Samen komen we tot vormen, handvatten en ideeen die ons je passen. Met een open mind en een open hart ga je zo het avontuur aan: Liefde ervaren en vormgeven – in het wild.

De tweede cursus van Liefde in het Wild gaat over relaties. Hoe kun je vrijheid ervaren in relaties én verbonden blijven met jezelf én de ander?Door theorie, meditatie, oefeningen en ervaringsverhalen leer je liefdestalen kennen. Je leert voelen waar je grenzen liggen en wat je verlangens zijn. Hoe jij vrijheid in verbinding kan voelen in relaties die passend zijn voor jou, monogaam of non-monogaam of welke vorm dan ook.


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 04/07/2023 19:30


Meer informatie

Wat gaan we doen:

  • Verbinding met jezelf in relaties – (hoe) kan jij bij jezelf blijven in relaties en welke taal van de liefde spreek jij.
  • Verbinding maken met de ander in relaties – hoe kan je liefde geven en ontvangen en hoe kan je de ander echt bereiken en de ander jou en waar liggen je grenzen.
  • Bevrijding van patronen en overtuigingen in relaties – wat is een relatie of wat behoort het te zijn, wat als jij je vrije verlangen mag volgen…..

 

Deze cursus vindt plaats op drie dinsdagavonden: 6 juni, 20 juni en 4 juli van  19.30-21.30 in de OBA van der Pek.