Cursus & Workshop

Ministry training

Groeien in gebed, luisteren naar Gods stem en bidden om genezing en bevrijding. Drie avonden training in het koninkrijk van God.
weWorshop gelooft dat God jou roept om het koninkrijk van God in deze wereld te brengen. Om door de kracht van de Heilige Geest het evangelie te brengen, zieken te genezen en bevrijding uit te spreken. Want of je nu bidt in het gebedsteam of een gesprek hebt met je collega op je werk, God wil door jou heen werken. In deze ministry cursus willen we jou trainen om door jouw leven het koninkrijk van God te brengen.

Evenementgegevens

Eerstvolgende keer: 14/12/2023 19:30
Laatste keer: 14/12/2023 19:30

  • Doelgroep: Jongvolwassenen, Volwassenen
  • Locatie: We Worship
  • Toekomstige data:

Meer informatie

Donderdag 19 oktober: Identiteit en intimiteit. Op deze eerste avond gaat het over jouw plaats in het koninkrijk van God. Wat betekent het om door God geliefd te worden en wie ben je in Gods ogen. We oefenen met het luisteren naar God stem en de intimiteit met God.

Donderdag 16 november: Luisteren en spreken: Op deze tweede avond gaan we dieper in op luisteren naar Gods stem voor de ander en profetie. Want God spreekt niet alleen tot jou maar ook door jou heen. Hoe breng je profetie in de praktijk en hoe kan profetie heel je leven gaan bepalen.

Donderdag 14 december: Kracht en genezing: De derde avond staat in het teken van de kracht die er is in het koninkrijk. Kracht om bevrijding en genezing uit te spreken in het geloof in de naam van Jezus. En daarbij altijd oog en liefde te houden voor degene voor wie je bidt.

Deze cursus is voor iedereen die wil groeien in het volle leven dat Jezus Christus geeft. Er is geen instapniveau vereist. Juist wanneer je in een gebedsteam zit, of daarin wil groeien kan deze cursus goed van pas komen.