Stilte & Gebed

Retraite: Winterproof your soul

Net voor de kerst pakken we bij Citykerk nog even de kans om op te laden. Deze donkere, drukke dagen tegen het eind van het jaar zijn perfect voor een retraite. Tijd voor stilte, bezinning en reflectie. Een soort mini sabbatical. Je ideale voorbereiding op de kerstdrukte én een nieuw kalenderjaar.

Daarom organiseren wij een 3daagse ‘sabbat’: een geheel verzorgd weekend in een schitterend bosrijk gebied. Wij organiseren inspirerende workshops, tijd voor stilte en tijd voor een goed gesprek. Soms met z’n allen en soms alleen.

Je wordt even stilgezet en gevuld met inspiratie. Je krijgt een weekend waarin alles mag en niets moet. Tijd om te lummelen, te wandelen, te reflecteren op wat was en te dromen over wat gaat komen. Met je hoofd, maar nog meer met je hart. Soms door gewoon bezig te zijn. En nog vaker door juist even niets te doen. Hoe dan ook, wij zorgen dat je opgeladen en – wie weet! – met nieuwe inzichten weer naar huis gaat.


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Doelgroep: Volwassenen
  • Locatie: Citykerk

Meer informatie

Tijdens de retraite (15 – 17 december) verblijf je in klooster Nieuw Sion in Diepenveen. Let op: aanmelden kan tot 1 november via deze link. Kosten: 349 euro (inclusief verblijf en maaltijden).