Gesprek & Ontmoeting

Tieneravond Binnenwaai

Op zoek naar een leuke tienergroep om bij aan te haken? Kom dan eens langs bij onze tienergroep op IJburg. Twee keer per maand op vrijdagavond om 19:30 uur openen we onze deuren voor tieners tussen de 12 en 16 jaar oud.

We beginnen de avond met een heerlijke kop thee of een ander drankje en nemen de tijd om met elkaar te praten over hoe het met iedereen gaat. Daarnaast spelen we leuke spelletjes, lachen we en kletsen we gezellig met elkaar. Maar we gaan ook dieper in op de specifieke thema’s van de avond zoals social media, discriminatie of duurzaamheid. Door middel van vragenkaartjes of de bekende ‘over de streep’-methode. Zo leren we meer over onszelf, elkaar de wereld om ons heen en God.

De avond eindigt altijd met iets lekkers te eten en te drinken en een laatste gesprek of spelletje om de avond op een gezellige manier af te sluiten. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en jezelf te ontwikkelen in een veilige en gezellige omgeving.

Wil je meer weten of wil je aanmelden voor onze tieneravonden? Stuur dan een appje naar Merel Hogewoning (foto), onze tienerwerker voor de Binnenwaai, op 06-23726235. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 01/12/2023 19:30


Meer informatie

Deelname is gratis