Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstreis door de Jordaan

18-12-2019, 16:30 - 19:30

Gratis

Evenement Navigatie

Genieten van een gezellig Q-time moment vlak voor X-mas? Ga mee op reis, stap in het kerstverhaal, samen met je (klein)kinderen, nichtjes of neefjes, en ontmoet Koning Herodes, Romeinse soldaten, engelen en herders en natuurlijk baby Jezus!

De reis begint in de Noorderkerk waar de kinderen ook dit jaar een mooie kerstlampion kunnen maken. Ouders kunnen gezellig mee knutselen of genieten van koffie en thee. Met de lampion gaan we samen op ontdekkingstocht door de Jordaan, ‘Op zoek naar het Koningskind!’. Wat zal dat weer gezellig zijn, al die dansende lichtjes door het donker!

De tocht leidt langs allerlei toneelscenes die personages uit het kerstverhaal verbeelden; herders, engelen, koning Herodes, schriftgeleerden, stoere Romeinse soldaten, de 3 wijzen uit het oosten en natuurlijk Jozef en Maria met baby Jezus. De toneelscenes zijn zoveel mogelijk op binnen locaties ondergebracht zodat deelnemers beschermt zijn tegen regen en kou. Eén van die prachtige binnen locaties is de Tichelkerk waar er heerlijk warme chocolademelk geschonken zal worden. De totale lengte van de tocht bedraagt 1,3 kilometer, zodat ook de kleintjes het kunnen lopen. En anders kan er altijd een step of buggy mee.

Na de speurtocht staat er een verrassend kidsdiner klaar voor alle deelnemers. Iedereen krijgt een bord gevuld met verschillende kleine, lekkere hapjes. Natuurlijk zal hier wat fruit bij zijn en er wordt alleen rundvlees in de hapjes verwerkt.

Bij het afscheid wacht de kinderen een heuse goodiebag! Diverse fantastische sponsors hebben hieraan bijgedragen, zodat het een echt verrassingstasje voor een ieder zal zijn! En past een geschenk niet bij je kind? Voel je vrij, en maak een ander kindje blij, want dat is toch kerst?

Aanmelden? https://www.noorderkerk.org/kerstreis

Deelname is gratis, maar aanmelding verplicht! Graag uiterlijk maandag 16 december in verband met de inkopen voor het kidsdiner.

Locatie: Noorderkerk, Noordermarkt 44 te Amsterdam. De kerk is open vanaf 16.15 uur.

Gegevens

Datum:
18-12-2019
Tijd:
16:30 - 19:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.noorderkerk.org/kerstreis

Organisator

Noorderkerk

Locatie

Noorderkerk
Noordermarkt 48
Amsterdam, 1015 NA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 - 626 64 36
Website:
http://www.noorderkerk.org/
Sluit Menu