We dromen van een goede plek voor iedereen.
Een plek die leeftijdsloos is en waar iedereen zich kan ontwikkelen en ontplooien. 
Een plek waar ruimte is voor ieders talent en ieders geloof.

Pamflet Groeiruimte

Een plek voor iedereen

De Protestantse Kerk Amsterdam wil een plek zijn waar iedereen zich welkom en gezien voelt, ook als je (heel) jong bent! Daarom hebben we verschillende plekken en programma’s die speciaal gericht zijn op jou, als kind, tiener of jongere.

Voor kinderen bieden wij diverse programma’s aan, zowel binnen als buiten de kerkdiensten. In veel van onze kerken is er tijdens de dienst een speciaal programma voor kinderen. Zo kunnen de kinderen tijdens de dienst meer ontdekken van God en het geloof. Buiten de kerkdiensten zijn kinderen en hun ouders van harte welkom bij spelinlopen die op meerdere plekken in de stad worden georganiseerd.

Tieners uit heel Amsterdam zijn van harte welkom bij onze tienerclubs en tieneractiviteiten. De Protestantse Kerk Amsterdam telt acht gezellige tienergroepen verspreid door heel Amsterdam. De tienergroepen bestaan uit tien tot vijftien jongeren die tussen de 12 en de 18 jaar oud zijn en komen ongeveer tweewekelijks bij elkaar. Daarnaast zijn er regelmatig activiteiten voor alle tieners uit de hele stad, zoals spellen en workshops.

Ben jij jongere en op zoek naar antwoorden op levensvragen? Wil jij graag met anderen van jouw leeftijd in gesprek over het geloof, of zoek je juist een plek om tot rust te komen? Kom dan eens langs bij een van onze jongerengroepen of pioniersplekken. We zijn actief op verschillende plekken in Amsterdam.

Wil je graag meer weten over de activiteiten en jeugdgroepen van de Protestantse Kerk Amsterdam?
Stuur een mailtje naar
jong@protestantsamsterdam.nl

Kijk voor vacatures hier.

Maak kennis met onze jeugdwerkers

Esther

tienerwerk IJburg

Chamaya

tienerwerk Noord

Joanna

tienerwerk Nieuw-West

Liddie

stedelijk tienerwerk

Rieke

tienerwek Nieuw-West

Kayleigh

tienerwerk Jeruzalemkerk

Noud

tienerwerk IJburg

Geke

tienerwerk centrum (Oudekerkgemeente)

Stacey

stedelijk tienerwerk + tienerwerk Oud-West (Nassaukerk)

Tosca

tienerwerk Noord

Tamar

tienerwerk centrum (Westerkerk)

Susan

kinderwerk Oost (Elthetokerk)