Keizersgrachtkerk

Onze predikant

Annelies Jans

Over de Keizersgrachtkerk

Ben je op zoek naar het warme groepsgevoel, dan ben je bij de Keizersgrachtkerk aan het goede adres. In het prachtige gebouw aan de Keizersgracht zijn mensen op allerlei manieren betrokken. Van vaste kerkganger op zondag tot bezoeker van Film op Vrijdag. In het najaar oefenen kinderen enthousiast voor de kerstmusical. Tieners doen spelletjes en praten over de zin- en-onzin van het leven. Jongeren onderzoeken wat er In Godsnaam allemaal gebeurt in Amsterdam.

Uniek aan de Keizersgrachtkerk is dat de kerkdiensten door gemeenteleden worden voorbereid. Iedereen kan aan het woord komen of op een ander manier een bijdrage leveren. Veel aandacht wordt er besteed aan de muziek tijdens de diensten: allerlei muzikale vormen worden gebruikt. De Keizersgrachtkerk kijkt om zich heen. In de winter koken vrijwilligers voor daklozen, de diaconie ondersteunt projecten dichtbij, zoals de Voedselbank. Ook de Pride kerkdiensten, het schrijven van brieven voor Amnesty, en de Klimaat-en-geloofgroep (de Keizersgrachtkerk is een groene kerk) zijn voorbeelden van maatschappelijke betrokkenheid.

Contactpersonen

Predikant
Annelies Jans: predikant@keizersgrachtkerk.nl of 06-3918 3639

Koster-beheerder
Henk-Jan Bustraan: kosterij@keizersgrachtkerk.nl of 020 – 626 68 68

Onze kerkdiensten

Elke zondagochtend is er om 10:30 uur een kerkdienst in de Keizersgrachtkerk. De diensten zijn ook online te volgen via de live stream.

Onze activiteiten

Pride Kerkdienst in de Keizersgrachtkerk

04/08/2024 12:00
Keizersgrachtkerk

Lees meer