zet je hart open!

Kerst is een periode van verbinding. Samen de kerstboom versieren, vrienden en familie uitnodigen voor het kerstdiner, omzien naar mensen die het minder hebben, bij elkaar komen bij de Kerstnachtdienst…  

We nodigen je uit deze Kerst je hart open te zetten. Voor de mensen om je heen, of juist mensen wat verder weg. Om eens een praatje aan te knopen met iemand die je nog niet kent. Zet je hart open! Op deze pagina vind je meer inspiratie.


'Met Kerst kan er ook verzoening plaatsvinden.'

Godwin

Kerst vieren

Ook dit jaar zetten onze kerken de deuren weer open om samen in de kerstsfeer te komen. Bezoek een kerstmarkt, een klassiek festival of lessons and carols of ontmoet nieuwe mensen bij Kerst in de Kelders van Gist en het Wereldhuis.  
Of ga op pad met je (klein)kinderen en bezoek het kerstfeest in de Oranjekerk, speel mee in een kerstmusical of speur mee naar de levende kerststal! 


'Ik vind het leuk om met Kerst te werken. Er is lekker eten en gezelligheid.'

Laila

Kerst vieren

We heten je van harte welkom bij een van onze Kerstactiviteiten. 

We vieren dit jaar Kerst op verschillende manieren, op verschillende plekken in de hele stad. Bekijk hieronder onze agenda voor een kerstactiviteit die bij jou past of bekijk het overzicht van kerstnachtdiensten en vieringen op kerstochtend'Ik ben het hele jaar met kerstmuziek bezig.'

Herman

Wat vieren we met Kerst?

Noraly Beyer en Amara van der Elst vertellen het verhaal van Kerst.