Cursus & Workshop

Ambachtsavond Zeefdrukken

Esdoornbladeren die zwaaien als mensenhanden, varens die even sierlijk zwieren als een ballerina, hulst gekarteld als een scherp mes. Als je met speelse ogen naar de herfst kijkt, vind je eindeloos veel vormen om mee te spelen. Kon je ze maar vangen, die verrassingen van de natuur! Toch? Dan ben je bij de ambachtsavond zeefdrukken aan het goede adres!

Met kunstenares Barnet Kansil en alleskunner Buba ervaar je op deze avond de basis van het zeefdrukken, een techniek waarbij je verf door een zeef drukt (had je dat zien aankomen) en zo een vorm uit de natuur overbrengt op papier of textiel. Werkend met kleur en katoen, met je handen en je ogen maak je niet alleen unieke producten maar ook veel plezier!

Barnet Kansil leidt de avond samen met mensen van The BAM Collective, een collectief van kunstenaars en ambachtslieden zonder verblijfsvergunning en met even waarde als ieder ander. ‘Onze’ lieve alleskunner Buba is op deze ambachtsavond één van de docenten naast Barnet!

Evenementgegevens

  • Datum:
  • Doelgroep: Jongvolwassenen, Volwassenen
  • Locatie: Gist

Meer informatie

Iedereen is welkom om mee te doen aan de avond – of je nu een kunstenaar of kliederaar, rustzoeker of gezelligheidsdier bent. Kies een prijs die past bij je portemonnee en voel je heel welkom!

Prijs
Je kunt kiezen uit een vrije donatie, €20 als reductietarief of €50 als standaardtarief