Cursus & Workshop

Ambachtsworkshop Zuurdesembrood

Technologie heeft ons leven ingrijpend veranderd. Ons voedsel, drinken en schoonmaakmiddelen zijn abstracte producten die we kopen en gebruiken zonder te weten wat het is. Je smartphone maakt alles in één klik mogelijk, maar de keerzijde is dat we ons vervreemd kunnen voelen van het meest dichtbije: onszelf, ons lichaam, de ander en God bron van Liefde. Is het mogelijk om jezelf te verbinden middels ambachtelijke maakprocessen?

Leer hoe je zelf levensmiddelen maakt uit basisgrondstoffen als water en graan, olijfolie en kruiden. Maar belangrijker nog: ontdek hoe het beoefenen van oude ambachten inzicht geeft in diepere ding en des levens.


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Doelgroep: Jongvolwassenen, Volwassenen
  • Locatie: Gist

Meer informatie

Waar komt ons brood vandaan? Wat zit er eigenlijk in? Ontdek de kracht van oergist: zuurdesem! Onze bakkers laten zien hoe je met eenvoudige ingrediënten en een beproefde methode het knapperigste en smaakvolste stuk brood kunt maken. Stroop je mouwen maar op!

Prijs
40 euro (inclusief drankje, brood en een product mee naar huis).

Omdat we het belangrijk vinden dat het programma voor iedereen toegankelijk is, kun je ook meedoen voor een  gereduceerd tarief van 20 euro of een vrijwillige bijdrage naar vermogen. Deze reductie is mogelijk dankzij vrijwilligers en fondsen.

Er zijn nog plekken beschikbaar! Ga naar gist.amsterdam/ambachten/ en schrijf je in.