Cursus & Workshop

Bloeiklas: Hoe ontdek je wat je wilt?

Er is zoveel mogelijk! Fijn natuurlijk, maar soms ook best ingewikkeld. Want hoe maak je dan goede keuzes? En wat als er dan ook nog eens best wat druk op staat? De maatschappij verwacht iets. Je omgeving. En natuurlijk jijzelf.

In deze bloeiklas bieden we ideeën en oefeningen aan over hoe jij bewuste keuzes kunt maken. Met de inzichten van de Duitse filosoof Byung-Chul Han gaan we op zoek naar de vrijheid in onze prestatiesamenleving en met David Brooks’ bestseller ‘De Tweede Berg’ duiken we in de vraag aan welke roep je gehoor moet geven, als er van alles om ons heen roept. We dagen je uit met een creatief vragenvuur en een relaxte visualisatie. Dit alles in gesprek met anderen. Want je bent echt niet de enige met deze vragen. Samen zetten we een stap richting keuzes die bij jou passen!


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Doelgroep: Jongvolwassenen, Volwassenen
  • Locatie: De Kwekerij

Meer informatie

Over de trainer

Hoi, ik ben Julie! Ik zal even iets over mezelf vertellen. Ik heb social work gestudeerd en vindt het erg leuk om workshops te geven, vandaar dat ik dit doe! Ik ben 25 en kom uit Utrecht. Ik ben hier begonnen, omdat een vriendin van mij het aanraadde en ik van mezelf een erg sociaal persoon ben. Ik houd er dus van om met mensen in gesprek te gaan en dat kan natuurlijk perfect in zo’n bloeiklas. Ik hoop jou ook te zien in de bloeiklas!
Kom je ook?