Cursus & Workshop

Bloeiklas: Wanneer ben je productief genoeg?

We willen allemaal productief zijn. Dat geeft een voldaan gevoel en levert mooie resultaten op. Maar we zijn geen robots. Kunnen niet altijd productief zijn. En moeten dat misschien ook niet willen. Hoe lekker is het om soms even niet productief te zijn? Daarom de vraag: wanneer ben je productief genoeg?

Tijdens deze bloeiklas onderzoeken we waar er temidden van alle productiviteitsdrang ruimte is om te spelen. Omdat spelen zo belangrijk is om je goed te voelen en voor je creativiteit. Wanneer was jouw vloer bijvoorbeeld voor het laatst lava? Met historicus Johan Huizinga nemen we de verernstiging van onze samenleving onder de loep en met monnik Meister Eckhart ontdekken we weer hoe fijn het is om dingen te doen zonder waarom. Volg je nieuwsgierigheid, kleur buiten de lijntjes en ontdek hoe spelen weer een plek in jouw leven kan krijgen!


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Doelgroep: Jongvolwassenen
  • Locatie: De Kwekerij

Meer informatie

Over bloeiklassen
Bloeiklassen zijn inspirerende workshops waarin we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. Denk bijvoorbeeld aan: het leven, de liefde, relaties, vriendschap, carrière en identiteit. Misschien stel je jezelf weleens de vraag; wat vind ik echt belangrijk? Of wat drijft mij en past dat wel bij mij? Met ontregelende oefeningen en in een experimentele setting zetten we je aan tot denken en actie. Dat betekent dat we niet blijven hangen bij de theoretische kennis maar dat we ook actief aan de slag gaan. Zodat je met nieuwe inzichten en een concrete stap naar huis gaat.

Tickets koop je via deze link (vanaf €10,-)