Cursus & Workshop

Chakra’s en christelijke meditatie

De oosterse tradities van meditatie en de westerse christelijke tradities lijken misschien ver van elkaar te staan, maar in de praktijk gaan ze juist ook heel goed samen. En bij nader bestuderen kun je er van alles uit halen – mits dit bij je past – voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

In deze cursus ontdek je in acht avonden de samenhang tussen chakra’s en bronnen van christelijke spiritualiteit. Dit kan je op weg helpen in je zoektocht om te leven in verbondenheid met je ware zelf én de ander, vanuit de Bron van leven. We maken daarbij gebruik van verschillende chakra- en christelijke meditatieve werkvormen.


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 13/05/2024 19:30

  • Doelgroep: Jongvolwassenen, Volwassenen
  • Locatie: Gist

Meer informatie

Bij deelname ontvang je de inleiding op de serie, ‘Chakra’s en Meditatie vanuit de Christelijke Traditie’. Voor elke bijeenkomst stuurt Rob je een stukje ter voorbereiding op het thema. Na afloop van elke bijeenkomst ontvang je één of twee audiobestanden met de geoefende meditatie(s) om zelf thuis verder te oefenen. Elke meditatieavond staat een ander thema centraal.  

Data: maandag 29 januari 2024, maandag 12 februari, maandag 26 februari, maandag 11 maart, maandag 25 maart, maandag 8 april, maandag 22 april en maandag 13 mei.

Inloop 19:15 uur, start 19:30 uur, einde 21:30 uur