Cursus & Workshop

De ondeugende meditatiecursus

Ondeugend zijn we allemaal! De één snoozet dwars door een vergadering heen, de ander elleboogt zich naar de supermarktkassa of houdt een scheldtirade bij een vlek op het tafelkleed. Het kan ook heerlijk zijn om even lekker uit de band te springen en even niet zo braaf te doen!  Maar we kennen allemaal ook de foute impulsen die patronen worden waar we onszelf en anderen pijn mee doen. Juist in de stilte van meditatie komen we ook deze kanten van onszelf tegen.

Rob Boersma neemt ons in een serie van acht avonden mee in de zeven ‘klassieke’ hoofdzonden en één ondeugende moderne bonus. Met mildheid en geduld, met humor en al onze zintuigen verkennen we in verschillende meditatievormen de blokkades die ons afsnijden van onszelf en anderen. Zo gaan we dwars door onze schaduw heen op weg naar een eerlijk en liefdevol leven.

Durf jij eens ín je eigen schaduw te stappen? Volg ons op deze ondeugende reis!


Evenementgegevens

Eerstvolgende keer: 09/09/2024 19:30
Laatste keer: 16/12/2024 19:30

  • Doelgroep: Jongvolwassenen, Volwassenen
  • Locatie: Gist
  • Toekomstige data:

Meer informatie

Kosten

Als alle deelnemers € 120,- betalen, kunnen we daarvan de kosten voor de begeleiding en materialen van de cursus dekken. Daarom is dat het standaardtarief voor deze cursus. Maar we vinden het belangrijker dat je meedoet dan dat je betaalt! Je kunt kiezen voor het reductietarief van € 75,- als dat je helpt om er bij te zijn. Of kies voor een vrije donatie die past bij wat je kunt geven. Je bent altijd welkom!

Uitproberen
Wil je eerst even proeven van de stilte voor je er meteen acht avonden in duikt? Dat kan! Voor de eerste avond zijn ‘proeftickets’ beschikbaar, losse tickets zodat je lekker vrijblijvend kan uitproberen of het iets voor je is.

Aanmelden
Aanmelden kan voor de hele serie of een losse avond, door een kaartje te kopen in de via de link onderaan deze pagina of in de agenda. Er is plaats voor maximaal 12 personen. De cursus gaat door als er minimaal 8 deelnemers zijn. Heb je nog vragen? Mail gerust naar info@gist.amsterdam.