Gesprek & Ontmoeting

Netwerkevent Tabitha van Krimpen

We hebben leuk nieuws! Graag willen we je uitnodigen voor een netwerkbijeenkomst in februari met als thema ‘Bottom-up kerk’, waarbij we samen in gesprek gaan met Tabitha van Krimpen over haar boek ‘Bottom-up kerk’. Een bijeenkomst voor iedereen die interesse heeft of werkt met jeugd, kerk en zingeving!  Zet hem alvast in je agenda en meld je bij ons aan!

  • Datum: 12 februari 2024
  • Tijd: 19.30
  • Locatie: Nieuwe Herengracht 18

Wat ontdek je als je de leefwereld van de jeugd als startpunt neemt? Wat voor spiegel kunnen jongeren de kerk voorhouden? Wat betekent een ‘bottom-up perspectief’ voor jou? Tabitha wil jouw gedachten prikkelen en in gesprek gaan met elkaar. Je bent van harte welkom! De bijeenkomst vindt om 19.30 plaats. De locatie maken we nog bekend.

Vragen over deze bijeenkomst? Mail naar jeugd@protestantsamsterdam.nl.

Foto: Dwaalzin Fotografie


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Doelgroep: Jongvolwassenen, Volwassenen
  • Locatie: Holy Hub

Meer informatie

Tabitha van Krimpen, geboren in 1998, was de Jonge Theoloog des Vaderlands 2021-22, waarmee ze een jaar lang ambassadeur was voor de theologie in Nederland. Ze heeft een achtergrond in bedrijfskunde en theologie. Voor de PKA heeft ze gewerkt op het gebied van communicatie en programmering voor de Thomaskerk. Ze is ook betrokken geweest bij Holy Hub, een platform voor zingeving voor jongeren buiten de kerk. ‘Bottom-up kerk: zijn waar twintigers zijn’ is haar eerste boek. Meer informatie over Tabitha en haar boek is te vinden op https://tabithavankrimpen.nl/.

 

Netwerkbijeenkomsten jeugd
Jaarlijks streven we ernaar om meerdere bijeenkomsten te organiseren waarbij ruimte is voor inhoud en ontmoeting. Door het jaar heen richten we ons op specifieke thema’s of doelgroepen, maar in februari organiseren we één evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in jeugdwerk.

Ontvang elke maand een artikel, uitnodiging of tip via onze Whatsapp-Tiplijn