Cultuur & Debat

Op kerstreis via Whatsapp

December voelt vaak als één sprint richting kerst. Even stilstaan is er niet bij. We rennen door en rollen zo het nieuwe jaar in. Om dan weer van voor af aan te beginnen. Terwijl december bij uitstek een periode is voor reflectie. Om terug te kijken naar wat was en te dromen van wat komen gaat. Van bewust samenzijn.

Kerst gaat voor veel mensen om gezelligheid, goed eten, vrienden, familie. Samen het leven vieren. De diepere betekenis van kerst vergeten we soms. Logisch. Het is druk. Misschien wel te druk.

Daar hebben wij iets op bedacht: In de drukste week van het jaar wandelen we met een grote groep naar kerst. Gewoon terwijl je onderweg bent naar werk of school, praat dominee Tim Vreugdenhil je elke ochtend in 5 minuten bij. Over kerst en of dit nog iets betekent in een wereld die soms zo godverlaten voelt. Gewoon via WhatsApp.


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Doelgroep: Volwassenen
  • Locatie: Citykerk

Meer informatie

Maandag 18 december t/m maandag 25 december ontvang je elke ochtend een mini podcast (max. 5 min.) in je WhatsApp. Deze WhatsApp groep is onderdeel van de Citykerk WhatsApp community. Alleen beheerders kunnen berichten delen. Meld je gratis aan via deze link.