Cultuur & Debat

Rondom Rouw / Verhaal met Muziek

Op de eerste dag van de Troostcafé Driedaagse Rondom Rouw – over verlies, herdenken, veerkracht – geven we ruimte aan de ervaring van verlies. Wat doet een verlies met ons? Iedereen maakt verlies mee in het leven en we gaan er vaak verschillend mee om. Soms kunnen we troost vinden in het delen, in verhalen van anderen, weten dat je niet de enige bent. Ook muziek kan troost geven.

Verhaal met Muziek

Het internationale barokensemble Giardino Musicale betreedt samen met organist Harmen Trimp het podium. Het ‘verhaal’ wordt verzorgd door schrijver Marieke Poelmann, die haar ouders verloor bij de vliegtuigramp in Tripoli. Evert Jan de Wijer interviewt haar over haar ervaring van het verlies en omgaan met rouw.


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Doelgroep: Volwassenen
  • Locatie: De Thomas

Meer informatie

Verhaal met Muziek vindt plaats op 1 november om 19:30. Kaarten (7,50) zijn verkrijgbaar via de knop hieronder.

Op 1, 2, en 3 november organiseren het Troostcafé en de Thomas Rondom Rouw: een driedaagse over verlies, herdenken, veerkracht. Een divers programma waarin we verlies en rouw uit de schaduw halen en van verschillende kanten belichten; met verhalen, muziek, rituelen en meer. Kijk voor meer informatie op troostcafe.nl/rondomrouw