Een nieuw tijdschrift van de Protestantse Kerk Amsterdam: ADAM

Kerk in Mokum houdt na 14 jaar op te bestaan. Kerk in Mokum viel in januari 2010 voor het eerst bij de mensen op de mat. Met boeiende artikelen over de Protestantse Kerk Amsterdam, samenleving, kunst en cultuur, een uitgebreide agenda en een mooie vormgeving. Vorige week kwam het laatste nummer uit.

Voor Kerk in Mokum komt weer iets moois voor in de plaats: het nieuwe tijdschrift ADAM. Deze winter wordt er door hoofdredacteur Nelleke Bos en bureauredacteur Baukje Burggraaff stilletjes aan een nieuwe vorm gewerkt om inspiratie en zingevend nieuws vanuit protestants Amsterdam te brengen. Begin maart verschijnt dan ADAM. Een keer per kwartaal komt ADAM uit met als missie op eigentijdse wijze niet alleen u maar ook meer (nieuwe) Amsterdammers te inspireren.

 

Er blijft aandacht voor de verhalen van bijzondere en gewone mensen en activiteiten die er zijn vanuit en rondom de kerken. We gaan nog meer de diepte in met thema’s die ons in deze stad allemaal raken.

In ADAM wordt het kerkdienstenrooster niet meer opgenomen, deze is vanaf  eind januari in onze nieuwsbrief Op de Hoogte en op onze website te vinden.

 

 Zie hieronder een greep uit recente uitgaves van Kerk in Mokum.