Hebron

"Als Hebron Amsterdam geloven wij dat het goede nieuws van Jezus gaat over de bloei van mensen en van onze buurt. Ik zet me daar graag voor in."

Adres:

Hebron Amsterdam
Polanenstraat 197
1013 VV Amsterdam

Onze pionier

Jurjen de Bruijne

Over Hebron

Klein, open en gericht op de buurt. Dat typeert Hebron Amsterdam in de Spaarndammerbuurt. Vanuit de huiskamer, buurtkapel en buurtzaal van Hebron wordt er van alles georganiseerd. Denk daarbij aan buurtmaaltijden, avondgebeden, huiswerkbegeleiding en kennismakingscursussen christelijk geloven, bijbelclass in de lokale kroeg , buurtfeest of een eigentijdse viering.

Er komen hier christenen, moslims, yuppen en Spaarndammers.  Je hoeft niet in God te geloven om je welkom te voelen, maar dit is wel het verhaal dat gedeeld wordt binnen Hebron. Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen.

 

Contactpersonen

Predikant
Jurjen is meestal op dinsdag en vrijdag in de buurtkamer van Hebron te vinden aan de Polanenstraat 213 en is op dinsdag, donderdag en vrijdag te bereiken via 06-39367755.

Onze kerkdiensten

Hebron viert het leven. Elke zondag is er om 12:00 uur een viering in Hebron waar we door muziek, stilte en een goed verhaal Gods goede nieuws over ons leven ontdekken en ervaren. De diensten zijn online te volgen via YouTube.