Jeruzalemkerk

"Ik wens alle Amsterdammers de rust om stil te staan bij de vraag: waar doe ik het eigenlijk allemaal voor?"

Adres:

Jan Maijenstraat 14
1056 SG Amsterdam

Onze predikant

Richard Saly

Over de Jeruzalemkerk

Of je al je hele leven naar de kerk gaat, net tot geloof gekomen bent of het gewoon een keer mee wilt beleven: in de Jeruzalemkerk kom je altijd mensen tegen waarin jij je zult herkennen. Er zijn veel leden met creatieve talenten en er is volop ruimte om die in te zetten. Jezus staat centraal in alle activiteiten van de Jeruzalemkerkgemeente. Het koffiedrinken na de kerkdienst is een belangrijk moment voor de gemeente; er is veel betrokkenheid op elkaar. Dus heb jij iets met hem of ben je nieuwsgierig, dan ben je hier aan het goede adres.

Contactpersonen

Predikant
Richard Saly: cwsaly@icloud.com

Koster/beheerder
koster@jeruzalem-kerk.nl

Secretariaat
secretariaat@jeruzalem-kerk.nl

Onze kerkdiensten

Iedere zondag is er om 10.00 uur een kerkdienst in de Jeruzalemkerk. In de dienst vieren wij ons samenzijn en ons geloof. Er is een eigentijdse preek en de muziek wordt afwisselend begeleid met orgel en band. Na de dienst komen wij samen om nog wat na te praten tijdens de koffie, thee of limonade. Kun je er live niet bij zijn? Dan kun je onze diensten ook online bekijken.

Onze activiteiten

Hoopvol leven

Jezus inspireert al eeuwenlang mensen tot een leven van vertrouwen en hoop in een chaotische en angstige wereld. Leer a.d.h.v. 'Hoopvol leven' zelf het soort leven ontdekken waartoe Jezus ons uitdaagt.

06/03/2024 20:00
Jeruzalemkerk

Lees meer

Bijbelklas

De bijbelklas bij de Jeruzalemkerk biedt jou alle ruimte om te ontdekken wat bij jou past: een open gesprek over de betekenis van de oude teksten in de bijbel.

19/03/2024 20:00
Jeruzalemkerk

Lees meer