De Opgang en Sloterkerk

"Het blijft raadselachtig waarom mensen naar de kerk gaan. Soms is het de macht van de gewoonte. Maar ook: de kracht van gemeenschap. De kerk is en blijft een hele goeie plek om mensen te ontmoeten."

Adres:

De Opgang: Tussen Meer 68, 1069 DS Amsterdam
Sloterkerk: Osdorperweg 28, 1066 EL Amsterdam

Onze predikant

Vacant

Over de Opgang en Sloterkerk

De gemeente van Sloten en Osdorp komt samen in één van de oudste en één van de nieuwste kerkgebouwen van Amsterdam. De ene zondag is er een kerkdienst in de sfeervolle oude dorpskerk van Sloten en de andere zondag in het moderne en multifunctionele gebouw op een centraal punt in Osdorp.

Hier komt een vriendelijke en sociale gemeenschap van nieuwsgierige mensen samen. Niet alleen op zondag, maar ook door de week. Deze mensen houden van de kerk omdat ze meer willen weten en meer willen doen. Of juist het tegenovergestelde: omdat ze stil willen worden, op zoek naar wat ten diepste telt. Je wordt er gezien en zult er warm ontvangen worden.

Contactpersonen

Predikant: vacant

Koster Opgang
Rinze Meetsma: 020 619 19 06

De Sloterkerk
020 – 615 21 10

De Opgang
020 – 619 19 06

Onze kerkdiensten

Elke zondag is er om 10:00 uur een kerkdienst in de Sloterkerk of de Opgang (wisselt om de week). Daarnaast kun je de diensten online meekijken via kerkdienstgemist.nl