We•Worship

"Belangrijk is dat iedereen zichzelf kan zijn. De één staat met zijn handen in de lucht, de ander zit rustig op een stoel, het gaat juist om de persoonlijke ervaring."

Over WeWorship

Bij we•Worship staat het ervaren van God centraal. Iedere worhsipavond zetten we het muziekteam in het midden en richten we ons in aanbidding en gebed op God. Zo maken we ruimte om God te ervaren. Dat is soms een beetje spannend, want we komen niet met ons voorbereide programma, maar volgen waar de Heilige Geest leidt. Soms blijven we wat langer bij een nummer, soms is het een getuigenis van een deelnemer dat richting geeft, of spreekt God heel duidelijk. Maar iedere avond weer, ervaren we dat de Heilige Geest zoveel meer kan doen dan wij. Het beste wat wij kunnen doen, is ruimte maken voor Hem.

Daarom ben je bij we•Worship ook geen bezoeker, maar deelnemer. Of je nu staat, zit, springt of danst. Wij geloven dat God in jouw leven aan het werk is en jij Hem op unieke manier gaat ervaren en Hem jouw unieke aanbidding kan geven.

Contactpersonen

Pioniers
René en Christine Visser: info@WeWorship.nl of 06 53 48 92 39

Onze activiteiten

we•Worship op Zolder

Op de Zolder van de Van Limmikhof komen maandelijks tientallen mensen samen om God te aanbidden en samen te zingen.

25/07/2024 20:00
WeWorship

Lees meer