Kees, 68, woont al een groot deel van zijn leven pal naast één van onze wijkkerken. ‘Mijn ouders hebben mij laten dopen en ik laat mij niet uitschrijven, dat gaat ook weer zo ver.’ Zijn netwerk is niet heel groot en hij zou best wel wat meer contacten willen, maar het komt niet bij hem op om daarvoor naar de kerk te gaan.

Misschien herken je de frustratie dat het niet lukt om Kees te bereiken. Je bent ervan overtuigd dat je kerkplek hem iets te bieden heeft: gemeenschap, verhalen, zingeving. De weinige tijd die je over hebt steek je in allerlei communicatiemiddelen, maar de respons valt tegen. Aan je inzet ligt het niet, maar waaraan dan wel? Wij denken dat een communicatiestrategie uitkomst biedt. Die helpt je om erover na te denken wat je met je communicatie wilt bereiken en voor wie je communiceert. Het zorgt ervoor dat je efficiënter werkt en dat je werk meer effect heeft. Dubbele winst dus.

Om aan de slag te gaan met je communicatiestrategie kun je ons handboek doorlopen. Klik op de cover om het te downloaden. 
Heb je behoefte aan ondersteuning door onze afdeling? Neem dan contact op via communicatie@protestantsamsterdam.nl